Зірки Студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який був знятий у теплій Одесі. Відповідне відео опублікували на сторінці "Кварталу" в соцмережі Instagram.

Як видно, в ролику-анонсі з'являються актори "Кварталу" в різних образах, жартують над Юлією Тимошенко та навчанням депутатів у Трускавці. На відео також можна побачити Юрія Великого в образі президента Володимира Зеленського, який з Оленою Кравець за сценарієм сіли в залі серед глядачів. У підписі до відео говориться: "Літо повертається! Новий "Вечірній Квартал" з Одеси – вже в цю суботу о 21:30 на 1 + 1". Шанувальники "Кварталу 95" не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати анонс нового концерту.

Нагадаємо, Квартал 95 добряче "пройшовся" жартами по Зеленському.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Кравець з ”Кварталу 95” хоче йти в президенти.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірки "Жіночого кварталу" показали закулісся шоу без прикрас.