Одна з найбільш скандальних зірок українського шоу-бізнесу Анастасія Приходько пішла з політики, обвінчалася з другом дитинства, та оголосила, що повертається на сцену. У жовтні мав би виповнитися рік політичній кар’єрі Приходько у партії "Батьківщина", але Анастасія вийшла з неї тиждень тому.

Анастасія Приходько встигла перемогти на “Фабриці зірок”, попрацювати з Костянтином Меладзе, та виступити на Євробаченні від Росії, публічно висловити зневагу Росії, піти в політику, піти з політики.

Сьогодні Анастасія Приходько знову на сторінках усіх ЗМІ. Про значні зміни у житті співачка розповіла у програмі "Життя відомих людей”.

Вперше після тривалого мовчання Приходько розказала щось про себе, розповіла, чому більше не хоче мати справу з депутатами та розкрила деякі сторони свого особистого життя.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Я дуже хотіла бути корисною цій державі. І це був найважчий рік у моєму житті. Я дуже вдячна за цю школу, за те, що я пройшла. Я вмію брати відповідальність за свої вчинки, тому я для себе вирішила, що ця історія для мене вже завершена. Я трохи, напевно, забула, що я в першу чергу жінка – мати. Мені хочеться чогось м’якого, жіночного", - зізналася артистка”, - ділиться Настя.

В цьому році відбулися значні зміни і в особистому житті співачки: вона повінчалася зі своїм чоловіком Олександром, з яким одружена з 2013-го року, і вірить, що цей шлюб - до кінця життя.

"Я чекала на це всі 32 роки. Для мене це було дуже важливо, обов’язково треба було одягти білу сукню, і щоб була фата гарна", - зауважила Приходько.

За її словами, вперше вийшла заміж саме за Олександра. З батьком своєї доньки Нани, Нуріком Кухілавою, вона не розписувалася. До того ж, донька не спілкується з ним.

"Людина яка мене зраджувала, не має ніякого шансу на спілкування з дитиною. Зрадники не повинні бути у моєму житті", - категорично заявила співачка.

Нагадаємо, українська співачка Анастасія Приходько вийшла заміж

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 вересня Анастасія Приходько оголосила про те, що покидає партію "Батьківщина" і повертається на сцену

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.

“В Україні вже давно немає свободи слова. У нас навіть немає солідарної журналістики. Тому що для одних атака на 112 - це атака на свободу слова. А для інших - боротьба з ворожою пропагандою. І це наша спільна біда. Тому що ми живемо в сегментованому суспільстві”, - говорить Лесєв.

Блогер переконаний, що у даному випадку йдеться не скільки про боротьбу з ворожою пропагандою, як про “гасіння каналів, де є інша думка”.