Відома російська співачка, яка родом з України, Анна Сєдакова активно веде особисті сторінки у соціальних мережах. Вона часто ділиться з прихильниками відвертими знімками, однак зірка також любить написати щось на філософські теми під фото.

Так, Сєдакова опублікувала нове фото, де вона розповіла про своє ставлення до нововведень в Instagram. Зокрема, до скасування лайків у соцмережі.

"Зізнаюся, кожен раз викладаючи фото меншого розмір або просто для настрою фото пейзажу, я чітко розумію, що воно приречене на мінімальну кількість лайків. І в 50 відсотках випадків я нічого не викладаю. І стільки такого важливого для мене і не великого, та не різкого для вас залишається в моєму телефоні або на добу в сторіс. Я погоджуся з вами, тими, хто скаже зараз: "ну, так публікуй, не підлаштовуйся під лайки". Я погоджуюся, але викладаю лише 1 відсоток з того, чим би хотілося поділитися", - йдеться в дописі зірки.

Седакова
Седакова

На самому фото артистка позує у домашньому вбранні з донькою Аліною та сином Гектором. Сєдакова пояснила, що обрала таке домашнє фото спеціально для цього допису. Вона пояснила, що такі фото нестандартні для Instagram, але вона хоче ділиться у соцмережах саме такими моментами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На цьому фото, яке моя крихітка зробила вчора ввечері, під час нашої вечірньої туси, може не все так ідеально, але зате по-справжньому тепло. А ви це не відчуйте і не лайкніть, тому що для инсти воно не ідеально, а ми всі стали жити за її законами. Я більше так не хочу. І таємно радію, що можливо дуже скоро скасують ці дурні лайки, а може і ні. Головне, щоб я скасувала ці дурні думки в голові", - резюмувала Сєдакова.

Нагадаємо, раніше Анна Сєдокова похизувалася дуже відвертими фото, позуючи фактично оголеною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Я нічого не пам'ятаю": зірка гурту "ВІА Гра" змінила імідж та зробила відверте зізнання.

Також "Знай.ua" писав, що гаряча матуся Сєдокова роздяглася для Playboy: "Як смак дорогого вина".