Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже скільки років активно гастролює в країні-агресорі Росії, любить привертати увагу до своєї персони. Артистка часто хвалиться в Instagram новими фото і відео своєї творчості і особистого життя.

Так і в цей раз Лорак показала в мережі цікаве фото, яке було зроблено в СПА-центрі у Москві. На знімку співачка зображена в розкішній ванній кімнаті, вона присіла на бортик ванни в одному тільки білому халаті, із тюрбаном-рушником на голові. При цьому на обличчі зірки яскравий макіяж, явно не для спа-процедур. У підписі до фото Лорак написала: "Це було незабутнє відчуття! Я дуже люблю SPA процедури, це дійсно найвищий рівень поваги і любові до свого тіла". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію співачки і почали обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.