Голлівудський актор Бред Пітт після гучного розлучення з Анджеліною Джолі недовго протримався без пасії і завів новий роман, який відразу привернув до себе увагу ЗМІ. Вибір актора упав на духовну цілительку і дизайнера ювелірних прикрас Сет Гарі Халсу.

Новоявлену парочку продемонструвало видання Us Weekly і поділилося з читачами фотографіями, на яких Пітт і Халса зображені разом. Щоправда, вони не особливо демонстрували свої почуття на публіці. Іноземні ЗМІ передають слова інсайдера: так відбувається, тому що Халса веде досить скромний спосіб життя. А сам Бред Пітт від неї без розуму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сет – більш земна і менш вимоглива, ніж, приміром, Джолі. При цьому у неї прекрасний розум і сила духу. Саме цим вона і привернула Пітта", - говорить інсайдер.

Чутки про те, що між Халсой і актором спалахнули почуття, поширилися рік тому. Бред Пітт відчував сильний стрес від відносин з Джолі, і саме Халса надавала йому моральну підтримку. Вони разом відвідали благодійний вечір Red Hot Chili Peppers. Повідомляється, що на вечорі вони фліртували один з одним і ніжно переглядалися. Після заходу, вони поїхали разом.

Нагадаємо, раніше Джолі знає? Бред Пітт проговорився про можливе возз'єднання.

Також Знай.uа писав, що не тільки Лорак і Джолі: зіркові родини, які не витримали випробування в 2019 році.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта: "Вибирай: або діти, або Кардашьян".