Іраклі Макарация відомий в Україні тим, що брав участь у шоу "Холостяк", де привернув до себе чимало уваги, в "Танцях з зірками", а зараз бере участь у проекті "Зважені і щасливі", де виконує роль тренера.

Іраклі - активний користувач соціальної мережі Instagram, в якій він частенько постить свої фотографії і інформацію про себе.

Сьогодні на своїй сторінці він запостив нову фотографію і оголосив несподівану новину в підписі до неї: "Дуже скоро презентую вам мій новий проект "Makatsaria Jewelry" 🙏🏻😇". Незабаром, шанувальниці шоумена зможуть побалувати себе прикрасами, зроблені під керівництвом Іраклі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Шанувальників заінтригував його ювелірний проект.

Нагадаємо, раніше роизошло немислиме на шоу "Зважені та щасливі": тренери відмовилися працювати з учасниками.

Також Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія отримав несподіваний подарунок від ефектної блондинки: про таке мріє кожен чоловік.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про біляву обраницю Іраклі Макацарія: кого приховує від фанатів самий завидний наречений України.