П'ятий випуск шоу "Зважені та щасливі" вийде сьогодні о 19:00 на телеканалі СТБ. На цьому тижня учасникам доведеться зустрітися на горі висотою в 20 метрів. Вестиме шоу незмінна ведуча Аніта Луценко.

Перед командами постане складне завдання: потрібно дістатися до верхівки 20-тиметорової гори, лежачи на спині з допомогою загального грифа. Тренери шоу Марина Боржемская та Іраклі Макацарія визначать переможця.

Зважені та щасливі

Завдяки загальному грифу пари будуть чіплятися і підтягуватися. Та ще більший сюрприз чекає тих, хто бере участь в конкурсі один - вони так і будуть підніматися самостійно. Правда й бонус за перемогу Аніта підготувала нечуваний - мінус 6 кг.

Зважені та щасливі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кому доведеться мотивувати свого партнера, а кому заспокоювати глядачі зможуть побачити вже скоро. Парам дадуть можливість після конкурсу виміняти свої бонусні кілограми на різні блага: манікюр, масаж або навіть перегляд футболу з пивом. Чи ризикнуть пари залишитись без допомоги тренерів і піддадуться спокусі.

Зважені та щасливі

Та все ж Марина та Іраклі змилосердяться над підопічними і влаштують їм приємну несподіванку, а саме відеозвернення від рідних. Крім того на п’ятому тижні проекту розіграють п'ятихвилинну розмова по телефону.

Аніта Луценко

Хто з учасників провалить зважування і покине проект можна подивіться вже сьогодні о 19:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше ексучасник проекту "Зважені та щасливі" здивував своїм зовнішнім виглядом

Як повідомляв портал "Знай.ua", на шоу "Зважені та щасливі" учасників чекає перший обмін партнерами

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту