Як відомо, минулого тижня відбувся 4-й випуск популярного проекту СТБ "Зважені та щасливі". Четвертим проект залишив учасник Олександр Гончаров, який зміг скинути на момент перебування в таборі 18 кг.

З дитинства Гончаровим займалися його мама з бабусею, а ось тато досить мало приділяв йому час. Починаючи з 11 років, він почав активно набирати вагу. На проекті Олександр почав ставати більш впевненим у собі. Однак під час голосування учасники обрали Колю з вагою 200 кг

На відомому ток-шоу "Зважся!" Саша приголомшив своїм зовнішнім виглядом.

"Я вже не пам'ятаю, як відчував себе в тому старому тілі. Дивлюся на відео і не розумію, хто це. Начебто пройшло не так багато часу, але ніби далекий родич", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До того ж, його тренер Марина Боржемська заявила, що дуже пишається ним. Олександр не мало часу приділяє спорту.

"Саша хоче добре виглядати, і ми бачимо результат", - сказала тренер.

Також Гончаров зізнався, що перший тиждень після того, як він покинув проект, вага стояв. Проте потім все ж почав знижуватися.

"По-перше, вдома у учасників вже не так багато тренувань, як у таборі. По-друге, після повернення додому, вони дозволяють собі розслабитися, згадати смак шкідливих продуктів і тд. З-за цього вага додається. Коли вони беруть себе в руки, повертаються до правильного харчування і тренувань, вага йде вниз і процес налагоджується. Звичайно, у тих, хто дійсно хоче схуднути", - розповіла Світлана Фус.

До того ж, дієтолог дала слушну пораду Олександру: треба їсти більше вуглеводів, оскільки в його раціоні багато білків і мало вуглеводів. Також потрібен певний баланс, адже він тренується 6 разів на тиждень.

Слід зазначити, що про те, на скільки змінитися доля і вага Олександра можна буде дізнатися в фіналі на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, що учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені назвали найкращі напої для схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що "Зважені та щасливі" перетворяться у "Міняю жінку".