Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже скільки років активно гастролює в країні-агресорі Росії, любить привертати увагу до своєї персони. Артистка часто хвалиться в Instagram новими фото і відео своєї творчості і особистого життя.

Так і в цей раз Лорак показала в мережі цікаве фото, яке було зроблено в СПА-центрі у Москві. На знімку співачка зображена в розкішній ванній кімнаті, вона присіла на бортик ванни в одному тільки білому халаті, із тюрбаном-рушником на голові. При цьому на обличчі зірки яскравий макіяж, явно не для спа-процедур. У підписі до фото Лорак написала: "Це було незабутнє відчуття! Я дуже люблю SPA процедури, це дійсно найвищий рівень поваги і любові до свого тіла". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію співачки і почали обговорювати її в коментарях.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.