Вадим Манукян, член експертної ради з розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ Російської Федерації, організував флешмоб у підтримку смертельно хворої Анастасії Заворотнюк.

Манукян поділився тим, що переживає за актрису: "Пару тижнів тому запустив флешмоб #НастяЖиви в її підтримку в соцмережах. Дуже порадувало, що велика кількість людей вирішили взяти в ньому участь".

Манукян, коли тільки починав запускати флешмоб, і не думав, що відгукнеться так багато людей. Користувачі мережі висловлюють Заворотнюк співчуття і підтримку, бажають їй впоратися зі страшною хворобою.

"В даний момент у нього зайшли вже 3 мільйони чоловік і більше 100 000 осіб поставили свої лайки. Тисячі коментарів на підтримку Насті та її сім'ї", - розповів Манукян.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він також додав, що стан Заворотнюк не безвихідний, і лікарі оцінюють ситуацію як межову. Манукян надає підтримку сім'ї актриси і дуже сподівається на те, що вона одужає. В даний момент, близькі Заворотнюк не коментують її хворобу.

"Мені здається, що ніколи не можна втрачати надію, навіть якщо мова йде про важке захворювання. Шанс є завжди треба вірити в те, що Анастасія викарабкається. Я їй дуже цього бажаю і хочу підтримати її чоловіка. Петро, тримайтеся! Настя, живи!", - зворушливо сказав Манукян.

Нагадаємо, раніше зірка "Не народись вродливою" Уварова зробила неймовірне для підтримки онкохворої Заворотнюк: фото.

Також Знай.uа писав, що Заворотнюк залишилося чотири місяці: астролог визначив долю "моєї прекрасної няні" - "Віри і терпіння".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що шанувальники Заворотнюк плачуть від горя, Волочкова шокувала трагічною звісткою: "Можна тільки молитися про неї".