У Києві завершилися зйомки фільму “Скажене Весілля 2”. Це продовження кумедної історії про життя родини Середюків. Головному герою, Василю, знову доведеться готуватися до нового шаленого весілля.

Як розповів Знай.ua відомий український актор Назар Задніпровський, який і зіграв у комедії Василя Середюка, друга частина фільму буде просто “бомба-ракета”. Він не може поки що розкривати всю інтригу сюжету, але про дещо все ж повідомив.

“Є два нових персонажі. Скажу так, свою іншу доцю я видаю заміж, і будуть пригоди з доцею і новим зятем”, - розповів актор.

Офіційний постер фільму

Назар зізнався, що “Скажене весілля” мало великий вплив на його кар’єру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

“Більше впізнають. Я дорожчий став як артист - гонорар виріс, - зізнався Задніпровський. - Це ж головна роль у повному метрі! І зараз у мене були пропозиції на цей час від інших проектів. Я сказав “ні”! Хай краще у мене буде більше вільних днів, зараз я не зароблю всіх грошей, але я хочу дуже якісно зняти другу частину “Скаженого весілля”. Це моя на наступний рік візитна картка. Розумієте?”

Назар Задніпровський та Джіммі Воха-Воха

Актор зазначив, що у серіалі “Будиночок на щастя” Нового каналу він грає у компанії інших артистів, так само й у “Великих Вуйках” від 1+1, де сюжети розгортаються навколо чотирьох головних героїв. Але у “Скаженому весіллі” - зовсім інша річ. Персонаж Назара займає майже весь екранний час.

Також Назар Задніпровський розповів, як йому працювати з Юрою Горбуновим. У фільмі Юра грає тамаду Назарія Запухляка. Крім цього, він ще і продюсер стрічки, іншими словами - головна людина на знімальному майданчику.

Юра Горбунов

“Приголомшливо! Я з ним не перший раз працюю. На шоу у Юри мені зручно було, коли він до себе покликав. Я з ним два сезони відзняв “Останнього москаля" і ось - “Великі Вуйки”. Він - людина, яка інтуїтивно себе оточує талановитими людьми. Є, звичайно, колеги-актори з характером - він ставить їх на місце”, - поділився Назар про спільну роботу з Горбуновим.

Задніпровський запевняє, що Горбунов дуже здорово вміє все тримати під контролем, а також ставити на місце деяких артистів, які зображують з себе велику зірку.

Знімальна група фільму

“Він каже: “Все, вона в мене охоту відбила, більше працювати не буде в наступному проекті”. Тобто, він такий. Він не режисер-найманець, він сам продюсер. Терпіти не збирається. Він сам довгі роки до цього йшов. Знає шоу-бізнес трохи зсередини: знає, кому можна випендрюватися, хто заслужив, хто на екрані 20-30 років, хто може трошечки інколи “включити звєзду”, а коли це молода актриса, то це не дуже круто. Мені з ним приємно працювати! Мені він довіряє”, - зізнався Задніпровський.

Нагадаємо, комедія “Скажене Весілля 2 “ здобула перемогу на 11-му пітчингу Держкіно, заручившись фінансовою підтримкою держави.

Першу частину спіткав неймовірний успіх: фільм не тільки окупився в прокаті і став прибутковим, а й лишиться в історії як перший, продюсери якого повернули Держкіно залучені кошти з відсотками.

Потап, Монатік та Позитив

У кіно “Скажене Весілля 2” вийде під Новий рік – 25 грудня.

Режисером-постановником стрічки став Влад Дикий. У ролях: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, MONATIK, Олексій Супрун (Петро Бампер), Олексій Завгородній (Позитив) та інші.

Потап зіграв роль священника Євлампія, MONATIK - диякона Пилипона, а Позитив - хориста Кіндрата.

Виробництвом стрічки займаються компанії Прототип Продакшн та FILM.UA Group. Співпродюсером знову виступила компанія MOZGI Entertainment. Дистрибуцією на території України займаються MMD UA і FILM.UA Distribution.

Раніше Знай.ua писав про прем'єру нової української стрічки "Фокстер & Макс", у якій Анатолій Матешко познайомив українців із нано-псом за 50 млн гривень.

Також повідомлялось, що Євген Нищук відверто розповів про зміни у владі і нове якісне українське кіно.

Крім цього, дізнайтеся, які забобони є у Василя Вірастюка щодо кіно.