Василь Вірастюк не лише найсильніша людина України і світу, він ще актор та діджей. Навесні стронгмен “діджеїв” з красунями на відкритті нового київського розважального комплексу, а тепер знявся у художньому фільмі разом з Жаном Рено та іншими всесвітньо відомими акторами.

Знай.ua” поспілкувався з Василем про його нову роль у кіно та чи збирається і далі зніматися у фільмах.

Взимку глядачі побачили найвідомішого силача України у комедії “Пригоди S Миколая”, де він зіграв разом з Машею Єфросиніною. І ось нещодавно відбулася прем’єра нової пригодницької стрічки "Поліна і таємниця кіностудії", де стронгмену дісталася дуже яскрава роль велетня Голіафа. Єдине - він німий, тож Василю довелося вчитися мові жестів.

“Я з’являюся досить часто. Головна героїня і ще декілька дітей головних героїв переміщуються у часі, вони можуть бути у часи вікінгів, часи другої світової війни, потім в нашій сучасності. Я можу бути і там, і там, і там. Я - Голіаф. Він взагалі вікінг й охоронець короля, а за сюжетом Поліна - це дочка короля, її маму отруїли. Я також ніби з того часу перемістився сюди для того, щоб дізнатися, хто це зробив”, - розповів про свого героя Вірастюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він додав, що через те, що його персонаж був німий, довелося деякі фрази, якими обмінювався з принцесою, вчити жестами.

Василь зізнався, що не знає, чи буде й далі постійно зніматися у кіно.

“Як вийде, ви знаєте. Я ніде не напрошуюся. У мене навіть немає портфоліо, щоб десь розіслати. У мене є агент, яка у випадку пропозиції веде перемовини, і повірте мені, що ми більше відмовляємо, ніж погоджуємося. Тому що мене хочуть запрошувати на всілякі дурнуваті ролі мовчазних охоронців в чорних піджаках, з чорною краваткою, там де немає тексту. Це єдина роль без тексту, на яку я погодився, тому що фільм художній і роль цікава. А взагалі я питаюсь: “Те, що ви мені пропонуєте, текст є? Немає? До побачення зразу!” - поділився стронгмен.

Як виявилося, у Василя Вірастюка з’явилися забобони через зйомки у кіно. Він не захотів говорити про майбутні проекти.

“Не хочу говорити наперед, вони є, але вже декілька разів було таке, коли я розказував наперед про проект, а він або загальмувався, або щось не вдалося. Аби не наврочити, так! У мене вже і на рахунок цього є свої забобони. Вже вірю, бо воно так відбувається”, - зізнався Вірастюк.

"Поліна і таємниця кіностудії" - це сімейне кіно, яке балансує на межі різних жанрів. Фільм схожий і на драму, і комедію, і пригодницьку стрічку, і фентезі, і підліткову казку.

В основу лягла цілком оригінальна історія. Герої "Поліни" подорожують світами неіснуючих кінострічок.

Сюжет

Фільм розповідає історію дівчинки Поліни, яка нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом, які таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Проте Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.

Вперше в історії українського кіно одним з головних героїв стрічки є кіностудія. Знімали на відомій київській кіностудії FILM.UA. Тож це чудова нагода побачити життя кіностудії зсередини, від костюмерок та ангарів до таємних коридорів.

Зіркова команда

Над стрічкою працювали справжні зірки світового та українського кінематографу. Оператор "Поліни" Тьєррі Арбогаст був оператором більшості фільмів Люка Бессона, в тому числі "Леон-кілер", "Жанна Д’арк", "Дансер", "Люсі" та "Валеріан і місто тисячі планет".

Режисер стрічки Оліас Барко відомий в першу чергу за фільм "Вбий мене, будь ласка", що отримав понад 10 міжнародних кінопремій.

Фільм є ко-продукцією трьох країн – України, Бельгії і Франції.

У "Поліні" зіграв всесвітньо відомий актор Жан Рено ("Леон-кіллер", "Багрові ріки", "Прибульці", "Васабі"). Також у фільмі можна побачити Віржіні Ледуаєн - французьку акторку, зірку стрічок "Пляж" та "8 жінок".

Головну героїню зіграла Поліна Печененко.

Крім цього, саундтрек до фільму створив український музикант Дмитро Шуров, лідер гурту Pianoбой, а головну пісню "Ніхто не сам" Pianoбой записав разом з Open Kids.

Стрічка несе певні повчальні меседжи для юних глядачів, ненав’язливо розповідає про важливість моральних цінностей – відданості, чесності, відвертості, дружби і вірності.

"Поліна" розповідає про те, що емоційно стосується кожного з нас: про сімейні цінності, справжню дружбу, взаємодопомогу, добро та зло, щирість та підступність, пригоди, магію та перемогу світлої сторони.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська, Олег Скрипка, Василь Вірастюк та інші знялися у ролику на підтримку української мови.

Також "Знай.ua" писав, що найсильніша людина світу Василь Вірастюк здивував новим незвичним амплуа.

Крім цього читайте, що Олена Кравець із Квартал 95 розповіла про шоу "Танці з зірками" та як спілкується з Зеленським.