Найкрасивішою дівчиною 2019 року стала 24-річна київська студентка Маргарита Паша, яка буде представляти Україну на всесвітньому конкурсі краси. Але після фіналу українського відбору дівчина влипла у мовний скандал. Так, у своєму Instagram модель заявила, що думає російською мовою, чим викликала багато критики у шанувальників: "Я маю право викладати свої думки якою я хочу мовою (чи закон України не дозволяє мені думати російською мовою!?), якщо когось не влаштовує – відписуємося", - написала Маргарита.

Але після хвилі критики і хейту у свою сторону, дівчина вирішила порозумітися. У тому ж Instagram модель написала, що зараз старанно готується до конкурсу, мало спить і багато знімається. Вона заявила, що володіє двома мовами, але поважає українську і буде представляти саме рідну країну на міжнародному конкурсі. "Я хочу поставити остаточну крапку в цьому штучно вами роздутому скандалi з приводу української мови і мого ставлення до неї. Отже, вашій увазі моя офіційна позиція", - написала Маргарита і розклала все по поличках у підписі до фото, на якому позує в білому платті з короною на голові.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.