Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість трепетно привітала з днем народження свого PR-менеджера Валерію. Так, артистка виставила спільне фото, на якому дівчата зворушливо обіймалися, примірявши чорне платтячко в білий горошок.

"Лєрочка @upintothesky ти дуже незвичайна людина! 🥳Таке щастя, що ми разом👏🏻🥰 побажаємо ми тобі всього на вечірці, а ось тут, як написав мій великий автор @realpotap : “я хочу залишити на пам'ять любов” ❤️ з днем народження😘😘😘", - щиро підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "які чарівні красуні", "Милі😻", "Блін яка ж ти прям ух 👍", "Мілашка😍😍😍😍", "Красуні🔥😍", "Лялечка шикарна красуня ❤️❤️❤️😍🔥😘", "Красиві, сексуальні, чарівні, милі, стильні, гламурні, веселі! 💋❤🍓🍒🌹🎀", "Такі щасливі 😻😻😻".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаюче фото.