У Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу". Майже три з половиною години зйомок у результаті складе два повноцінних телевізійних ефіри на "1+1".

На концерті дівчата постали у новому вбранні, на цей раз, віддавши перевагу благородному чорному кольору (літня колекція костюмів була витримана у молочно-білих відтінках). Подивитися нову програму прийшло чимало знаменитостей, серед них Маша Єфросиніна з чоловіком, Даша Астаф'єва та інші.

Відкривала концерт Олена Кравець, яка у той же вечір виступала у прямому ефірі проекту "Танці з зірками". Олена навіть встигла взяти участь у кількох мініатюрах і музичних постановках. В одній з них брав участь її партнер по танцях Макс Леонов. За сюжетом Кравець показала, які сни при такому насиченому графіку їй сняться, і про яку їжу вона зараз найбільше мріє.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Актриси вдало жартували про пластичну хірургію, сурогатне материнство і стосунки з начальством. В одному з номерів дівчата епічно показали, як насправді боряться за букет нареченої на весіллях. В баталії брали участь Тетяна Песик і Катерина Нікітіна, їх бійка на сцені тривала майже 10 хвилин, а дівчата продемонстрували свою чудову фізичну підготовку.

Музичні номери комедійні актриси присвятили чоловічим домашнім обов'язкам, а також ... сексу.

Цікаво, що у програму запросили гурт "Агонь" і найвідомішого ректора України Михайла Поплавського.

Останній навіть виступив в мініатюрі-пародії на самого себе (в сценці в нього перевтілювалася Тетяна Песик). За задумом авторів Поплавський здавав іспит на тему своєї ж творчості собі самому.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" показала ідеальні форми у купальнику: "Бікіні буде не таким маленьким".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.