Вийшли офіційні постер і трейлер трилеру "Холодна кров" з легендарним Жаном Рено в головній ролі. Фільм створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Зйомки фільму проходили в українських Карпатах, а саме в національному парку "Синевир". Окрім того, в картині є кадри, зняті у США (Нью-Йорк) та Канаді. Побачити стрічку "Холодна кров" на великих екранах глядачі зможуть 17 жовтня.

Трилер Холодна кров

Трилер "Холодна кров" розповість історію серійного вбивці, який відійшов від справ і оселився у будиночку на березі мальовничого гірського озера, влаштувавши спокійну старість. У своєму далекому гірському прихистку колишні кілер живе у повній самоті.

Але одного разу стається подія, яка порушує звичний спосіб життя героя, якого зіграв Жан Рено. Поряд з його помешканням трапляється нещасний випадок – незнайома дівчина розбивається на мотосанях. Кілеру, який досі лише забирав чужі життя тепер доведеться його рятувати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Трилер Холодна кров

Актор Жан Рено розповів, що йому одразу сподобалася і його роль, і пейзажі, і яких йому довелось зніматися.

"Сюжет фільму зачепив мене атмосферою відчуженості. Озеро, ліс навкруги – і знову самотність. Мені подобаються персонажі такого типу. Цей хлопець – найманий вбивця Генрі – такий же одинокий, яким був і Леон. Тож мене привабила насамперед самотність цього персонажа перед своєю долею", - зізнався він. Жан Рено

Рено залишився вражений красою Карпат, навіть незважаючи на холод під час зйомок фільму. Також позитивно актор відгукується і про українців, з якими йому доводилося мати справу.

Трилер Холодна кров

"Я був неймовірно вражений, побувавши в Карпатах: вони надзвичайно красиві! Так, під час зйомок було дуже холодно, але кожного ранку ми спостерігали магічний ліс. Природа Карпат – просто прекрасна! Усі українці, з ким ми спілкувались під час зйомок, дуже тепло до нас ставилися, і я справді почувався щасливим. Я сподіваюся, що ми зможемо знайти тут ще якісь нові проекти, адже країна та люди надзвичайно відкриті", - говорить Рено. Жан Рено

Поділився враженнями і режисер та сценарист трилеру Фредерік Петіжан. Особливо він похвалив команду, з якою добре спрацювався.

"Українські кінопрофесіонали неймовірно енергійні. Вони надзвичайно прагнуть виконати свою роботу найкращим чином. Я дуже непроста людина в роботі. Та незважаючи ні на що, уся команда працює дуже злагоджено. Частину фільму ми знімали на березі карпатського озера Синевир. Пейзажі в цих місцях ідеально збіглися з тими, що я собі уявляв, працюючи зі сценарієм. Враження від цих місць не зіпсували навіть тривалі морози", - зазначає він. Фредерік Петіжан

Нагадаємо, раніше італійська акторка Моніка Белуччі поділилася секретами догляду за собою

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні зняли новий містичний детектив, в основі якого лежить історія кохання

Також "Знай.ua" писав, що акторський склад серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання