На телеканалі СТБ відбудеться прем'єра детективного серіалу з елементами містики "Та, що бачить завтра ". Фільм виробництва FILM.UA та INTRA FILM вийде на екрани 7 жовтня о 21:00.

За сюжетом головна героїня серіалу Анна Севаст'янова отримала при народженні дар передбачення, який пропав з віком. Несподіване повернення дару до Анни відбувається двадцять років по тому – вона бачить смерть свого коханого Олександра Атапіна. Нареченого дівчини вбиває кілер, і вона знає день і час, коли це має трапитися.

Серіал Та, що бачить завтра

Анна Севаст'янова має лише 12 коротких днів, щоб врятувати свого майбутнього чоловіка від смерті. І допомогти їй в цьому має її дар. І дівчина готова на все задля порятунку Олександа, але несподівано й сама потрапляє у пастку.

Режисер фільму Володимир Мельниченко пояснює, що за жанром це детектив, в основі якого лежить історія кохання. У серіалі буде розвиватися лінія любовного трикутника: двоє хлопців, які дружать між собою вже довгий час, закохаються в одну дівчину. Різниця лише і тім, як вони проявлятимуть свою любов і які вчинки будуть робити. Містична складова фільму, як розповідає режисер, буде переплітатися з елементами кримінальної драми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Серіал Та, що бачить завтра

"Серіал "Та, що бачить завтра" має риси кримінальної драми, в якій буде протистояння поліцейських і бандитів. Тому в серіалі багато екшн-сцен: погоні, перестрілки, бійки", - коментує він. Володимир Мельниченко

Анну Севаст'янову у фільмі зіграла Олена Радевич, а її чоловіка Олександра - Антон Батирєв. Також у фільмі знялися Кирило Жандаров, Олександр Ярема, Сергій Дєньга, Наталія Васько, Світлана Зельбет, Костянтин Октябрьський, Ігор Гнєзділов та інші.

У серіалі заплановано 12 серій. Прем'єра відбудеться вже 7 жовтня о 21:00 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", почалися зйомки нового детективного серіалу "Найкращий сищик".

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова та Dzidzio обміняються тілами у новій комедії "Зірки за обміном".