Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася трепетними архівними фото з їх з Костянтином Богомоловим весілля, яке парочка відсвяткувала 13 вересня в Москві. Так, артисти позували тримаючись за руки і ніжно обіймаючись, не приховуючи щасливих емоцій.

"Час невблаганно біжить, якісь моменти, навіть із таких щасливих днів життя починають забуватися і виміщатися новими радощами.
Про щастя нагадують фотографії.", - поділилася радістю Собчак. Фолловери не пройшли повз: "Це кохання.", "Ксенія, у вас було просто приголомшливе плаття😍", "Які гарні 😍😍😍", "🔥😍❤️красиві", "Щастя молодим!", "Ви тут прям дівчинка дівчинка😊🔥"Як вони схожі один на одного", "Дуже красива і гармонійна пара!Що може бути краще злиття розумів?!Будьте щасливі!!!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.