Відомий український продюсер і музикант Потап розповів у свіжому інтерв'ю про своє подружнє життя з Настею Каменських і про заробіток українських зірок.

Потап став зірковим гостем шоу Слава+ на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Потап розповів про свій новий сольний альбом MISHA і зазначив, що він сильно відрізняється від всього того, що він робив раніше. При цьому в піснях альбому він заспівав про романтичні стосунках з коханою і зізнався, що відчув полегшення, коли розповів про це всьому світу.

"Мені дуже набридло приховувати стосунки. Це взагалі негарно по відношенню до жінки і до самого себе. Тому настав момент, коли ми вирішили забацати весілля", - зізнається він.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Він зізнається, що Настя є дуже хорошою господинею, яка не тільки стежить за домом, але і неймовірно готує. Особливо Потапу подобаються макарони альденте з креветками в її виконанні.

"Я її називаю wonder woman", - розповів він.

Продюсер розповів, що українські артисти заробляють в рази менше за американських. При цьому топові артисти в Україні мають хороший достаток, але все одно прагнуть більшого.

"Український ринок обмежений територією. Групи, які виходять на європейський і американський ринки, заробляють по-іншому", - розповів він.

Нагадаємо, брутальний Потап несподівано презентував ліричний альбом.

Як повідомляв Знай.ua, колишня дружина Потапа Горова прокоментувала пісню для Каменських.

Також Знай.ua писав, що Каменських спонукала Потапа на одкровення, деталі роману у всіх на вустах.