З'явилася інформація, що у відомої російської акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк виявили рак мозку. Сама акторка не підтвердила цю інформацію.

Однак офіційний представник актриси Стас Христовий заявив, що Заворотнюк дасть інтерв'ю, де сама усе детально розповість. Христовий не уточнив точну дату проведення інтерв'ю.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

У свою чергу друг акторки Сергій Майоров на одному з російських телеканалів дав надію прихильників зірки. За його словами, після останнього хірургічного втручання Заворотнюк пішла на поправку.

Відомо, що зірці серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк провели оперативне втручання з видалення пухлини. Це вже друга операція, яку провели акторці.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

За словами хірурга-онколога, знайомого з лікарем Заворотнюк, у неї знятий набряк мозку, що дозволяє провести термінову операцію. Наразі вона приходить до тями в загальній палаті, після чого їй продовжать основне протипухлинне лікування, в тому числі хірургічне.

Нагадаємо, раніше зірка "Не народись вродливою" Уварова зробила неймовірне для підтримки онкохворої Заворотнюк: фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк залишилося чотири місяці: астролог визначив долю "моєї прекрасної няні" - "Віри і терпіння".

Також "Знай.ua" писав, що хвора на рак Заворотнюк склала заповіт: кому дістануться мільйони та елітна нерухомість "Моєї прекрасної няні".