Російський співак Діма Білан продовжує просити прощення у жителів Самари, перед якими він виступив на День міста в неналежному вигляді.

В соціальній мережі Instagram Білан опублікував пост-вибачення.

Відомий співак Діма Білан знову попросив прощення перед жителями Самари. Він зазначив, що зараз хоче забути цей випадок і перевернути "сторінки життя". Адже всі необхідні уроки він виніс з цієї історії.

"Я як мені пам'ятається жив і завжди намагався жити за законами людяності і багато в житті бачив і попускав сам неодноразово !!! Те що сталося це не система , а форс-мажор , за який я несу відповідальність ! Ще раз - дуже сильно вас поважаю за людяність", - написав артист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але серед шанувальників Діми Білана в коментарях помітили і Аллу Пугачову. Вона відповіла молодому співакові парафразом з біблійної притчі про митаря і фарисея.

"Приниження паче гордості. Годі про це", — написала Примадонна російської естради.

Користувачі мережі також почали коментувати пост Білана. Деякі висловили своє захоплення артистом та його вміння визнати свої помилки.

"Дуже достойно визнавати помилки, гідно їх виправляти! Молодець!", "Який красень - душевний!! Рідкісне явище", "Бідному Дмитру не випити, ні закусити. Обіймаю тебе у нас все було круто на твоєму концерті", "Як приємно, дивитися такі відео . До сліз! Діма розумничка, чоловічий вчинок. Накосячив, виправив свою помилку, нехай це буде прикладом!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під постом артиста.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.ua" писав, що Діма Білан показав свою мутацію.