Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове сценічне фото. Цього разу на знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки в абсолютно новому незвичному образі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники були дуже здивовані, побачивши Діму Білана з двома головами. Напевно, однієї голови артистові здалося замало, і він відростив собі другу. На фотографії Білан позує сидячи на сходинках в одних джинсах з голим торсом. У підписі до фотографії співак розповів про втому. "І в продовження сьогоднішнього перелітного і недоспаного сюрреалізму – "одна голова на плечах добре, 2 ще краще". Я пішов працювати! Поспати так і не вдалося нормально! Всім веселого вечора!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати "мутацію" Білана і його голий торс.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.