Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив запалити публіку надто пристрасними танцями на сцені. Так, артист підняв футболку, підморгуючи шанувальницям, і посовався під хіт подруги, скандальної співачки Світлани Лободи. Ролик був опублікований в записі його топ-менеджера Яни Рудковської.

"Хоч на травневих святах Instagram зовсім мертвий ,але я не можу не викласти це відео,яке мені прислала Світланка @lobodaofficial !Діма @bilanofficial вже без палички і запалює як колись весело) , ну і трек Свєти @lobodaofficial “Пуля-Дура» як не крути зайшов в касу і в мене вже тиждень на репіті! А Дімин бойовичок,новий хіт «Про Білі Троянди» чекаєте ? Ви не розумієте як я його чекаю і всі радіостанції теж -це буде розрив🔥❤️💪🏻", - поділилася емоціями Рудковська. Фолловери розкритикували Дмитра: "Раніше він вів на сцені себе гідно, зараз гидко дивитися🙈", "Фу,дивитися гидко. Мужику під 40,кривляється ,як підліток 🤮", "Деградація шоу бізнесу", "Дурдом,дивитися гидко.Є місце і час, де можна трясти.Фу...", "як по мені, так нічого гарного в цьому відео немає.", "Навіщо таке викладати?Такі речі треба виконувати приватно🙄".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.