У новому випуску шоу «Танці з зірками» відбудеться пишний бал з нагоди завершення першої половини сезону. У неділю, 13 жовтня, на телеканалі «1+1» зіркові пари виконають танці з класичної бальної хореографії.

При цьому головною родзинкою випуску стане обмін учасниками. Так, у 7 ефірі нові пари будуть визначені за принципом «гри в пляшечку». Для деяких це стане несподіваним випробування, так як за сім тижнів вони вже здружилися. До того ж доведеться конкурувати на паркеті зі своїми партнерами.

Секс-символ проекту Даніель Салем приміряє образ короля Артура і станцює пасодобль під пісню Біллі Айліш. Актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець перетвориться на Кері Бредшоу, щоб показати на паркеті секрети зваблювання. Телеведуча Людмила Барбір виконає ча-ча-ча під Monatik «Кожен раз».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, шоумен Володимир Остапчук стане мушкетером, який боротиметься за повернення в шоу однієї з учасниць. Ксенія Мішина в гарячому танго буде домагатися прихильності короля. А білоруський актор Олексій Яровенко продемонструє класичний вальс під пісню «Варто чи ні» і присвятить його своїй дружині. Також телеглядачі дізнаються, хто з танцюристів зважився навчити танцювати Михайла Кукуюка.

Як відомо, за правилами шоу в цьому ефірі не піде жодна з пар. Але глядацьке голосування все ж буде і додасться до оцінок наступного тижня.

Нагадаємо, Олена Кравець станцювала стриптиз на «Танці з зірками».

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар в латексі «наставила роги» учасникам «Танців з зірками».

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль похвалилася незвичним для себе образом, позуючи перед зйомками шоу «Танці з зірками».