Ні для кого не секрет, що мода циклічна. Якщо у вашому гардеробі є спідниця-плісе і картатий бушлат, тоді ви володієте справжнім must have сезону осінь/зима 2019-2020. Про це розповів український дизайнер Андре Тан у програмі «Вікна-новини» телеканалу СТБ.

«Зараз актуально все дуже натуральне, природне і вільне. Якщо одяг на вас сидить, як рукавичка, тобто дуже прилегло, це вже не актуально», – пояснив фешн-експерт.

Також Андре Тан зазначив, що в цьому сезоні в моді светри крупної в'язки.

«Але слід вибирати дуже нейтральні кольори, а саме: колір солодкої кукурудзи (білий з жовтим), а також – тоффі (трохи світліше коричневого, але темніше бежевого)», - уточнив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Андре Тан назвав другим трендом сезону осінь-зима анімалістичні принти, а саме – леопард.

«Колись в 1982 році Ів Сен-Лоран сказав: якщо ви хочете виглядати модно і «дорого за недорого», ви повинні одягнутися в один колір. Зараз дуже актуальні монохромні тотал-луки. Коли ви одягаєте сірі брюки, сірий светр, накидаєте зверху сіру шаль або сірий пуховик, ви точно не потрапите в халепу. Тільки в цьому сезоні я пропоную, щоб це був не сірий колір, а колір тоффі», – резюмував дизайнер.

Нагадаємо, що модель Айеша Тан зірвала показ Gucci весна-літо 2020 на тижні моди в Мілані.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина Комарова зі "Світу навиворіт" дала поради всім модницям.

Також портал Знай.uа писав про тренди майбутнього весняно-літнього сезону.