Особисте життя відомої російської телеведучої Ксенії Собчак та її нового чоловіка Костянтина Богомолова продовжує хвилювати громадськість. Так, деякі користувачі мережі впевнені, що пара вже встигла розлучитися, навіть незважаючи на те, що з часу весілля пройшло всього декілька тижнів.

"Пишуть, що Собчак з Богомоловим розлучаються. Що зрада, вже роз'їхалися і кільця зняли. Яке цікаве у людей життя. А тут сидиш в Ростові в готелі в номері, стилізованому під американський лофт, пишеш позов. Їж з чайника сосиски. Нічого цікавого",— написала в Twitter користувач @volkovav.

Користувачі мережі з задоволенням взялися коментувати таку сенсаційну новину, хоча і не перевірену. Так, як офіційного підтвердження про розлучення Собчак і Богомолова немає.

"Там за визначенням не може бути розлучення… самка богомола відкушує самцеві голову",— заявляє @boralex57.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Краще нормально жити і працювати, навіть іноді з сосисками з чайника, ніж постійно щось зображати з себе",— обурюється @gt_gplh.

Варто нагадати, що Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов одружилися 13 вересня 2019 року. Це свято стало один з найбільш епатажних урочистостей за всю історію вітчизняного шоу-бізнесу.

Нагадаємо, що нещодавно Ксенія Собчак поділилася трепетними архівними фото з їх з Костянтином Богомоловим весілля, яку парочка відсвяткувала 13 вересня в Москві.

Раніше "Знай.ua" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.