Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс атмосферне відео, показавши, як прогулюється по рідному Києву недалеко від станції метро "Театральна". Так, артистка приміряла широкі штани, чорні чобітки і твідовий жакет, доповнивши образ вузькими футуристичними окулярами.

Варто відзначити, що Світлана приїхала в Україну не просто так: тут вона записувала новий альбом разом з саундпродюсером Вадимом Лисицею, який вийде вже в листопаді. Також Лобода заспівала на розкішному весіллі зіркового дієтолога і тренера Валерії Версальської разом з Тіною Кароль та Таїсією Повалій.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.