Одна з головних претенденток на перемогу в шоу "Танці з зірками" Анна Різандінова розповіла про труднощі і радощі, пов'язаних з народженням і вихованням дитини.

Про це повідомляє інформаційний портал "Рoliteka".

Анна Різндінова знаменита українська гімнастка розповіла, що під час вагітності набрала 15 кг, після чого їй не вдавалося швидко скинути вагу. У свою форму спортсменка змогла прийти лише через три місяці після пологів. За словами гімнастки, секрет її схуднення простий: вона постійно перебувала в русі.


"Як і раніше, я люблю спорт. Однак тепер на першому місці — сім'я. Я проводжу майстер-класи з художньої гімнастики в різних країнах світу. Працювати з дітьми, ділитися своїм досвідом, підтримувати маленьких спортсменів на їх непростому шляху — все це приносить мені неймовірне задоволення", — зізналася Ганна.


Анна розповіла, що незважаючи на те, що вона молода мама і доглядає за дитиною вона все одно не пропускає тренування. У цьому їй допомагає її мама, яка з радістю залишається з онуком поки її дочка тренується.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що в "Жіночому Кварталі" дебютував Михайло Поплавський і таких "боїв без правил" українці ще не бачили.

Крім цього, дівчата з "Жіночого Кварталу" показали, які вони поза камер.

Читайте також чим саме вразила українців Олена Кравець з "Кварталу 95" на "Танцях з зірками".