Леся Нікітюк – мега популярна телеведуча, мандрівниця і блогерка, яка обожнює привертати увагу публіки. Дівчина прославилася своїм теледебютом на шоу "Орел і Решка", а потім вона зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram. У соцмережі Леся часто балує фанатів новими фото своїх пригод.

Так, цей раз Нікітюк показала милий кадр, який був зроблений в Парижі. Леся сидить на літній терасі одного з модних ресторанів, а за її спиною живий зелений паркан і Ейфелева вежа. На прогулянку Леся вийшла в цікавому чорному вбранні, її довге волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Нікітюк написала: "Бонжур". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати зірку комплементами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.