Підозри щодо заміжжя ведучої програми "Орел і Решка" Анастасії Івлєєвої почали виникати у її шанувальників ще в кінці серпня 2019, та ніяких офіційних підтверджень про весілля з російським репером Елджеєм від зірки не надходило.

Фанати Анастасія Івлєєвої розгледіли на безіменному пальці знаменитості обручку, і на основі того, що вона вже деякий час зустрічалася зі своїм коханим – репером Елджеєм, зробили висновок про таємне заміжжя ведучої.

Анастасія Івлєєва та Елджей

Ще довгий час Івлєєва не давала жодних коментарів на цю тему, а підозри фанатів ще більше посилились після того, як зірка опублікувала у своєму Instagram фото репера Елджея з короткою підписом "чоловік". Та нарешті артистка прийняла рішення розповісти всі подробиці ситуації, яка так цікавила і пресу, і фанатів дівчини.

На програмі "Вечірній Ургант" Анастасія Івлеева розповіла, що церемонія одруження все-таки була, але пройшла вона у вузькому колі. Обійшлось без пишних урочистостей і забав, оскільки артисти вирішили не витрачати гроші на дорогі святкові наряди і одружилися у простому буденному одязі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Анастасія Івлєєва та Елджей

"Не було ні великого, ні маленького весілля - було все дуже скромненько. Плаття в мене не було. Це було не банальною історією з мільйоном родичів і всією цією весільною двіжухою. Насправді ніхто не планував, все вийшло дуже спонтанно, навіть, в принципі, сама розпис. Просто пішли, розписалися, прийшли додому, лягли спати ", - зізналася ведуча. Анастасія Івлєєва

Розповіла Івлєєва і про те, як її коханий зробив їй пропозицію руки і серця. Зі слів дівчини, відбулось все її день народження, а саме 8 березня. Ведуча зізналася, що пропозиція від музиканта дійсно стала сюрпризом для неї, оскільки сама вона поки не спішила заміж. Щодо дітей, Настя добавила, що таких планів у них з чоловіком наразі немає.

"Я людина, яка в останню чергу думає про заміжжя, я - "працелюб ", і для мене це було несподівано", - сказала Настя. Анастасія Івлєєвої

Нагадаємо, раніше ведучий "Орла і Решки" Женя Синельников завітав у Харків

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда "Орла і решки" опинилася в епіцентрі повстання в Індонезії

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" Бєдняков розповів про жахливу трагедію