Популярний український телеведучий, зірка програми "Орел і Решка" Андрій Бєдняков опублікував в мережі новий пост, в якому розповів про те, як його вразила новина про терористичний акт у США 11 вересня.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши леденять фото з палаючими вежами-близнюками, пише портал "Політека".

"18 років минуло … Я виразно пам'ятаю той день. Я прийшов додому зі школи (ще погуляли з однокласниками десь) і збирався, як завжди, дивитися Беверлі Хілз по телевізору. Потрапив на новини… я пам'ятаю, що тоді для мене це був цілковитий шок. Я не розумів, як таке взагалі можливо в цивілізованому світі. Це було перше потрясіння такого масштабу. Часи йдуть. Але, на жаль, такі катастрофи продовжують траплятися. Але ти все так само "не розумієш, як таке можливо в цивілізованому світі"", — ось таке послання шанувальникам залишив Бідняків.

Своїми спогадами, переживаннями про страшну трагедію поділилися і самі користувачі Instagram.

"Я прям пам'ятаю цей день, як одночасно по всіх каналах показували в прямому ефірі тільки цю трагедію! Було страшно", "Це страшна трагедія! Ось так жахливо сталося безліч життів, а з яким каменем на душі живуть вижили, одному Богу відомо! І подібне, на жаль, продовжує відбуватися. Нічому людство не вчиться….. Вічна пам'ять…..", "18 років, а ніби вчора… після школи дивилася ці новини і просто ридала", — пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, "Орел і Решка" знову увірветься на екрани: Ивлеева і Бідняків зійдуться в неабиякому протистоянні.

Як повідомляв Знай.uа Нікітюк і Тодоренко знову разом, але не заради "Орел і Решка": "Щастя молодим!".

Знай.uа писав, Леся Нікітюк вперше розповіла, чому пішла з "Орла і решки": "Мені дзвонить Володя Зеленський і говорить...".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще