Буквально нещодавно телеведучі 6-го сезону шоу "Орел і решка" Настя Коротка і Андрій Бідняков відзначили 5-річний сімейний ювілей. Найяскравіша парочка проекту привітала один одного у своїх Instagram-профілях.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нам 5, було позавчора, а взагалі - 12, фотографує нас наша дочка, якій 3, хоча майже 4, на мені тигрова спідниця, з якої ми хіхікаємо, на тобі шорти з коронами, з яких ми відверто ржем. Коротше, суцільні неточності і суперечності, як і все наше спільне життя! Загалом, продовжуємо веселитися, Андрій Бідняков. А зустрічатися ми почали 1 квітня", - написала Настя.

В коментарях її чоловік Андрій відповів з гумором, супроводивши пост сердечками: "Ми знайомі? Чому ви мене відмітили на цьому фото!?"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"5 років тому в Загсі жінка з начосом повністю змінила моє життя... а інша жінка в червоній сукні нас розписала)) @nastyakorotkaya, у нас ще багато всього", - привітав дружину Бідняков.

Нагадаємо, що "Орел і решка" знову увірветься на екрани.

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучу "Орла і решки" звинуватили в плагіаті.

Також портал Знай.uа писав, що Вінницю покажуть у "Орлі і решці", дивіться себе на великих екранах.