Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з собачкою Мімі, породи бішон фрізе, яку фанати просто обожнюють. Так, артистка зізналася, що захворіла, тому їй довелося відкласти всі справи і залишитися вдома.

"Сьогодні трохи прихворіла і поки лежали в ліжку, знайшла фоточку, яку зробили на початку цього літа! На ній видно, як ми з Мімі безтурботно проводимо час! Я стала любити кожен період року. Раніше, звичайно, в пріоритеті було тільки літо! Зараз же, коли всередині тебе любов, баланс і умиротворення, абсолютно не важливо де ти і яка зараз погода! Головне щастя всередині тебе, яке ти сам створюєш ❤️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті від такого милого фото, а Потап не стримався і зізнався дружині в коханні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.