Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним кадром з коханим чоловіком Володимиром Дантесом і продюсером Потапом, позуючи в київському Палаці Спорту, де 5 жовтня пройде масштабний концерт VISLOVO. Так, артистка показала останню підготовку до шоу, примірявши лосини і масивну толстовку.

"@realpotap@vladimirdantes мої улюблені артисти ♥️", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і дружина Потапа, Настя Каменських: "Той що справа дуже симпатичний 😂😍", "Підняли настрій з ранку котики😻", "Які пусііі😻😻😻", "Які гарні котики😻😻😻", "Потап😍молодість і стрункість 😊", "Ааааа,боже я не можу у мене немає слів ,які ви😍", "Артисти, значить Вова все таки пісню опублікує. Що ж чекаємо 😂", "Ну як схуд Льоша аа😍".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.