Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість опублікував кілька цікавих роликів, натякаючи на своє грандіозне повернення в шоу-бізнес. Так, на першому відео артист сховався в смітнику, а на другому назвав себе "харківським Бенксі", написавши на стіні "Дантес живий (замість Цоя)". В обох випадках Вова стверджує, що він "ще стане в нагоді".

"DANTES - Ще знадобиться...Я зрозумів, що мало хорошого контенту, тому 10го жовтня на моєму каналі вийде щось нове і несподіване, а поки тизер!!! Люблю вас, а ви мене любите!!!", - анонсував Дантес. Фолловери не пройшли повз: "Оо, це той самий будинок, в який ви переїхали?", "Невже будеш балотуватися на мера???😱", "Чекаємо)🔥", "Клааааассс! Я в вас вірю з Фабрики)))👏", "Агонь💛", "Мені здається що ще щось буде!!?!", "Ураааа!!!!!👍".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.