Українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва розповіла сумну історію зі свого дитинства. Виявилося, що не завжди оточуючі захоплювалися її зовнішнім виглядом, а в школі над нею відверто знущалися з-за дефектів, вплинути на які вона ніяк не могла.

Одкровеннями вона поділилася на зйомках шоу "Хто зверху?"

"В дитинстві я неодноразово стикалася з тим, що мене дражнили або ображали, – Астаф'єва зізналася Новому каналу. – До шести років я була лисою! Мені завжди кричали "лиса башка, дай пиріжка". Я завжди була такою безпорадною, хворий – вся в алергії, з червоним обличчям, мене навіть називали "короста". Моя подруга, з якою ми почали дружити після закінчення навчання, розповіла, що вона з друзями приходила в мою школу, щоб на мене подивитися".

Астаф'єва дала пораду всім, кого ображали або ображають у школі, ніколи не здаватися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ніхто ніколи не знає, як у майбутньому зміниться життя таких дітей. Тож не треба засмучуватися, треба вірити в себе і використовувати цей час, щоб стати доброю, хорошою людиною", - розповіла вона.

Нагадаємо, гаряча Даша Астаф'єва підірвала вечірку брудними танцями.

Як повідомляв Знай. ua, Даші Астаф'євої запропонували інтим за гроші.

Також Знай. ua писав, що Астаф'єва забавно вдарила по осінньої депресії в новому відео.