Популярна українська співачка Даша Астаф'єва часто показує фанатам кадри зі своїх фотосесій і концертів. Цього разу артистка виступила на відкритій сцені, а відповідні фото, які робили шанувальники, опублікувала в Stories Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кожен відвертий образ отримує безліч коментарів від шанувальників. На сторінці Астаф'євої можна також побачити як скромні і миловидні фото, так і фото з крилами, якими знаменитість буквально підкорила мережу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На цей раз Астаф'єва поділилася з фоловерами пікантними знімками зі свого виступу. Вона вибрала для чергового виступу досить відверте вбрання.

Шанувальники оцінили її струнку фігуру в напівпрозорому вбранні, чорному боді та шкіряного портупеї. При цьому на голові співачка зробила щось на зразок африканських кучериків.

Раніше повідомлялося, що Даша Астафьева порадувала шанувальників пікантним фото незважаючи на те, що незадовго до цього вона зазначила, що незадоволена собою, так набрала зайву вагу і тепер буде старанно працювати в залі.

Українська співачка на новій фотографії показала незвичайний концертний образ. Даша позує з незвичайно довгими нарощеними волоссям і у відвертому комбінезоні, зробленому з бусинок.

Нагадаємо, страсна Астаф'єва повторила самий відвертий образ Мадонни.

Як повідомляв Знай. ua, спокуслива Астаф'єва в латексі завела мережу.

Також Знай. ua писав, що гарячий наряд Даші Астаф'євої повернув киян у 60-е.