Новий сезон вокального шоу Х-фактор готовий відкривати не тільки нові таланти, але і нагадати публіці про забутих артистів. Так, на кастингах проекту з'являлися Юрій Юрченко, Дядя Жора і Ель Кравчук. У 10 сезоні за допомогою цього шоу на велику сцену вирішив повернутися Ігор Балан – засновник і соліст легендарної групи "Аква Віта", яка в 90-х давала багатотисячні концерти.

"Шоу-бізнес – це як мінне поле. І зараз мені доводиться починати все з нуля. Я побачив маленький світ у вигляді "Х-фактора", - зізнається він.

Також повернутися на велику сцену з допомогою Х-фактора хоче також Ірина Кульшенко, яка була солісткою групи Panivalkova. Всього через півроку стало відомо про закриття проекту і у Ірини почалася депресія, однак їй вдалося взяти себе в руки і вона навіть зважилася на те, щоб почати сольну кар'єру.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Багато хто мене знають, як провідну, яку б'ють в кожній програмі. Ви думаєте, бійки постановочні? У Хмельницькому мені трохи руку не відірвали – дверима як защемили, я думала, це все. А на Володимирському ринку м'ясом побили – все як накинулися! А все тому, що там контрабанди багато було", - згадує вона.

Нагадаємо, Могилевська зізналася "Х-Фактору", чого боїться найбільше.

Як повідомляв Знай. ua, Melovin дав слушну пораду занадто відкритим людям.

Також Знай. ua писав, що KAZKA змусила "плакати" не тільки Україну.