На каналі СТБ відбувся перший ефір ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор". Продюсери проекту приготували кілька сюрпризів для глядачів. Один з них - оновлений склад журі. У першому ефірі учасників відбирали Андрій Данилко, Настя Каменських, Ігор Кондратюк і Оля Полякова. Кастинги триватимуть вісім ефірів і за цей час судді прослухають 207 претендентів на участь в проекті. Лише половина з них пройде в наступний етап відбору тренувальний табір.

Вже традиційно одним з найсуворіших суддів виявився Андрій Данилко. Він уважно вдивлявся в кожного претендента, не шкодуючи слів і емоцій.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

"Буває, людина не розуміє, що його виступ "ні до села, ні до міста" - в цьому немає майбутнього", - прокоментував "ФАКТАМ" учасників Андрій Данилко.

Артиста дивує, наскільки деякі люди можуть себе неадекватно оцінювати. Якщо раніше боявся образити, то зараз розумію: я ж не додому до нього прийшов.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

"На "X-факторі" ми в училище абітурієнтів приймаємо, потім на прямих ефірах на них буде дивитися вся країна. З ними потрібно працювати, кожен раз вони повинні дивувати і виглядати по-різному. Так, щоб це було цікаво глядачеві", - додав Данилко.

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення
Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

Настя Каменських, чия група перемогла в минулого сезону проекту відбирала конкурсантів не тільки за вокальним, але і артистичним даними.

Відомий продюсер і ведучий Ігор Кондратюк зізнався, що щасливий знову повернутися в проект.

Популярна співачка Оля Полякова перший раз бере участь в якості судді великого вокального шоу. Каже, що трохи незвично у новому амплуа вершити долі шоу-бізнесу.

Музичним продюсером вокального шоу "Х-фактор", 10-й випуск якого стартував на каналі СТБ 14 вересня, вже другий сезон поспіль працює Вадим Лисиця. Він приступив до роботі над проектом з самого початку.

Нагадаємо, "Не встав": Полякова спробувала завести Данилко, Каменських не допомогла.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також "Королева ночі" розганятиме хмари руками на "Х-фактор" не гірше за Алегрову: Полякова пообіцяла українцям дещо незабутнє