Відбувся шостий випуск проекту "Зважені та щасливі", що виходить на телеканалі СТБ із незмінною ведучою Анітою Луценко. Тренують учасників шоу Марина Боржемская та Іраклі Макацарія.

На шостому випуску шоу "Зважені та щасливі" учасникам дали можливість побачитися зі своїми рідними та близькими. Під час конкурсу, підготованого вимогливими суддями, всім учасникам вдалося досягти мети – не підвести свого партнера та дістатися фінішу.

Проект Зважені та щасливі

У фінальному зважуванні під жовту лінію потрапили Сергій з синьої команди і Паша з рожевої, які скинули 2 кг при вазі 136 кг та 3 кг при вазі 156 кг відповідно.

Проект Зважені та щасливі

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Під час обговорення, на якому вирішувалася подальша доля Сергія та Павла, учасники команд прийняли до уваги, що Сергій менше працює на проекті, ніж Паша. Крім того, Микола Ворошнов зауважив, що вони залишають в таборі більш сильних конкурентів.

Проект Зважені та щасливі

В результаті голосування проект довелось покинути Сергію, залишивши без пари Олену Гребенюк. Побачити випуск глядачі зможуть в суботу о 10:10 на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше тренери відмовилися працювати з учасниками "Зважені та щасливі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", на шоу "Зважені та щасливі" учасники обмінялися партнерами

Також "Знай.ua" писав, що шоу "Зважені та щасливі" покинула улюблениця телеглядачів