На українському телебаченні триває популярне шоу "Топ-моделі по-українськи". Учасниці радують телеглядачів новими "подвигами" і змушують переживати разом з ними всі радості перемог і гіркоту розчарувань.

Відомо, що Юля Біньковська потрапила в номінацію тижня через погану роботи на випробуваннях, а Маша Міхєєва – через провокації, бійки та нерозкритий акторський талант.

Ведуча проекту Алла Костромічева говорила, що в новому сезоні бійки припинятимуться. І слово своє Алла стримала. Ведуча стабільно відправляє в номінації всіх провокаторів свавілля.

Так, два тижні тому за місце на проекті після сварки з кулаками боролися Юля Біньковська і Катя Чечеленко. А на цей раз – Маша Міхеєва, яка спровокувала на бійку Гошу Верховцеву. Остання, до речі, в номінацію не потрапила – добре відпрацювала на тижні. Про це повідомляє "Новий канал".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми взяли Машу на проект багато в чому через її акторську освіту та досвід. Але замість цього ми спостерігаємо якусь безглузду акторську роботу, маленький спектр емоцій, нерозуміння, як поставити своє тіло в кадрі. Ще й ця бійка...", – пояснює номінацію Соня Плакидюк.

Разом з Машею Міхеєвою на "Битву за життя" вирушила Юля Біньковська на прізвисько Клео. Ця просто не проявила себе.

Невеликий спойлер: на випробуванні, де Юля і Маша повинні були за 15 хвилин зібратися на випускний (знайти потрібні вбрання, взуття та косметику у валізах, підвішених до стелі, вбратися і навести красу), а потім сфотографуватися на загальному фото з Аллою і іншими учасницями, кращою виявилася Біньковська.

"Все просто: Юля – дилда, а я нижче ростом, – вважає Міхеєва. – Їй було легше діставати до валіз, тому вона швидше знайшла потрібні речі, швидше зібралася. А я на самому початку випробування вдарила себе валізою по носі – біль був такий, що мало не зомліла. Я дуже старалася, і не розумію, як Клео могла бути кращою. Їхати додому не хочу, але це ж рішення Алли..."

Варто нагадати, що нові випуски шоу "Топ-моделі по-українськи" можна побачити на Новому каналі щоп'ятниці о 19:00.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" вийшла заміж під носом у колишнього, в мережі спливло весільне відео.

Як повідомляв Знай.uа "Міс Україна 2019" Маргарита Паша показала ідеальну талію в тонкому халатику: "Божественна".

Знай.uа писав, супермодель Алла Костромичова в білій сорочці пококетничала з фанатами: "Відчуття чистоти".