Український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто балує своїх численних шанувальників новими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз зоряний танцюрист показав трепетне сімейне фото з батьками і дружиною.

На фотографії, яку Влад опублікував в соцмережі він з'явився в колі сім'ї за столом. Схоже в гості до танцюриста приїхали батьки і він з дружиною Ліліаною влаштували сімейний обід. У підписі до фото Яма написав: "Кохана дружина @liliya_yama приготувала для улюблених батьків… Подовше б таких застіль". Шанувальники тут же почали обговорювати нову публікацію артиста, деякі помітили і жартують, що на столі тільки салат.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.