Відома українська народна артистка Наталя Могилевська оприлюднила нову пісню українською мовою під назвою "Покохала". Своє нове творіння співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На цьому відеоролику знаменитість постала в досить ніжних образах, над якими працювала стиліст Ольга Навроцька. Народна артистка подякувала свою подругу.

"Я не буду коментувати цю прем'єру, дорогі мої. Вона говорить сама за себе", — підписала пост українська співачка.

Слід зазначити, що над створенням нової пісні "Покохала" працювали: FOXX/Studios, Alyosha, LOBODA та MOZGI Entertainment.

Також фанати не змогли пройти повз і прокоментували нову роботу української співачки. Вони вважають, що пісня "Покохала" зможе стати хітом. До того ж, користувачі мережі подякували Могилевську за українську мову.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Наталя Могилевська поділилася трепетним відео з Регіною Тодоренко, а фанати залишилися в захваті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталя Могилевська презентувала нову пісню "Покохала", прем'єру якої так чекали шанувальники її творчості.

Також портал Знай.ua писав, що Наталя Могилевська поділилася забавним відео, видавши українкам дивне визнання.