Не так давно всіх шанувальників Заворотнюк приголомшило новиною про те, що улюблена актриса вже давно бореться з онкологією. Люди молилися за Анастасію і бажали, що все це було лише чутками. Але новини продовжували розмножуватися в геометричній прогресії і кожен день шанувальників зі всіх сторін ошелешували невтішними новинами.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Але зараз всім надіям фанів "моєї прекрасної няні" прийшов кінець, адже по мережі стали плодитися чутки про смерть улюбленої акторки, повідомляє видання "Clutch".

Останні новини про Анастасію Заворотнюк з'явилися на Telegram-каналі "Тільки нікому". Джерело заявило, що улюблениця публіки померла в Європейському Медичному Центрі на вулиці Щепкіна в Москві. Однак жодного підтвердження цієї інформації немає.

"Не можемо ні підтвердити, ні спростувати ці дані. Шановні колеги зі ЗМІ, звертаємо вашу увагу, що поширювати далі цю інформацію як 100-відсотковий факт, не можна. Публікуємо це тільки тому, що офіційна позиція ховається, а існуючі суперечливі коментарі, що ще більше заплутують суть подій" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, що не так давно стало відомо, що її чоловік, фігурист Петро Чернишов повернувся до роботи. А дочка - Ганна Заворотнюк-Стрюкова анонсувала в Instagram зйомки в новій фотосесії. Шанувальники Анастасії Заворотнюк припустили, що така поведінка її родичів може свідчити про одужання актриси.

Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, вже скоро відома актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк несподівано розрахувалася з усіма боргами і планує виїзд на лікування за кордон.