Одна з найкрасивіших пар українського шоу бізнесу Даша Квіткова та Микита Добринін, склалася буквально на очах у всієї країни. Близько року тому на зйомках дев'ятого сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" (СТБ) Даша і Микита вперше зустріли один одного і вже до Нового року розуміли, що закохані і хочуть бути разом. Про це повідомляє Clutch.

Ще на проекті "Холостяк" Микита і Даша зізналися одне одному, що обожнюють подорожувати. Так що, коли молоді люди продовжили відносини після шоу, чи не кожен уїкенд вони проводять в іншому місті, а то й країні. Микита і Даша подорожують найчастіше разом, але іноді і окремо - хто залишається вдома, а хтось їде в подорож.

На тижні Даша зібрала валізу і з ще чотирма подругами полетіла в древнє місто Рим. Нові фото регулярно з'являлися у неї в Instagram, на який підписано вже понад 460 тисяч користувачів.

Так, вчора, 5 жовтня, Даша показала шанувальникам новий знімок, а під ним розповіла про цікаві заклади, в яких їй разом з подругами вдалося побувати. Примітно, що свою поїздку з подругами Даша назвала "дівочою вечіркою", саме так, як називають традиційну жіночу вечірку перед весіллям.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Це був дуже крутий Вечір! Хочеться залишитися тут і продовжувати насолоджуватися колоритом міста. Ми тут всі, як свої. Як ніби це наше місто і ми давно в ньому живемо", - написала під фото Даша.

Нагадаємо, що наречена "Холостяка" Добриніна в короткій сукні налякала худобою.

Як повідомляв портал Знай.ua, наречена "Холостяка" Добриніна зняла з себе все.

Також портал Знай.ua писав, що наречена "Холостяка" Добриніна отожгла в Італії з подружками.