Реаліті-шоу "Холостяк 9", в якому головним героєм був Микита Добринін, вже давно закінчилося. Однак холостяк таки знайшов на проекті свою любов – обраницею Микити стала красуня Даша Квіткова. Добринін навіть покликав дівчину разом жити практично відразу. Даша ж активно постить в мережі свої фото, а також знімки з коханим.

Цього разу дівчина показала милі знімки, які були зроблені в італійському Римі. Туди вона вирушила з чотирма своїми підписницями. На фотографіях Даша позує в білій сорочці, зав'язаній на животі, і строкатій довгій спідниці з двома розрізами на стегнах, яка оголила ідеальні ніжки Квіткової. В цій руці вона тримає величезний ріжок з морозивом, а в другій у неї ложечка до цього десерту. У підписі до фото Даша розповіла про любов, яка її окриляє. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали її обговорювати.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.