Даша Квіткова та Микита Добринін - пара, що склалася буквально на очах у всієї країни. Близько року тому на зйомках дев'ятого сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" (СТБ) Даша і Микита закохались один в одного і вже точно зрозуміли, що закохані і хочуть бути разом. І розвиваючи свої відносини, пара активно розвиває аккаунти в Іnstagram.

Зокрема, нещодавно Даша із 4 дівчатами-фолловерами із соцмереж вирушила на вікенд до Риму. Не встигла дівчина повернутись, як уже запитала підписників, чи не проти вони махнути на 2 тижні до Шрі-Ланки.

"Шрі-ланка. Два тижні. Я, класний фотограф, візажист, багато дівчачих розмов, красивих локацій & фото, шалений настрій і зірваний голос від сміху. Поїхали б?", - написала під фото Даша.

На тижні Даша зібрала валізу і з ще чотирма подругами полетіла в древнє місто Рим. Нові фото систематично з'являлися у неї в Instagram, на який підписано вже понад 460 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вчора, 5 жовтня, Даша показала шанувальникам новий знімок, а під ним розповіла про цікаві заклади, в яких їй разом з подругами вдалося побувати. Примітно, що свою поїздку з подругами Даша назвала "дівочою вечіркою", саме так, як називають традиційну жіночу вечірку перед весіллям.

Нагадаємо, що наречена "Холостяка" Добриніна в короткій сукні налякала худобою.

Як повідомляв портал Знай.ua, наречена "Холостяка" Добриніна зняла з себе все.

Також портал Знай.ua писав, що наречена "Холостяка" Добриніна отожгла в Італії з подружками.