Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс уривками з масштабного концерту VISLOVO, який зібрав аншлаг 5 жовтня в київському Палаці Спорту. Так, артистка виставила кадр в прозорому неоновому платті салатового кольору, а також розповіла 12 цікавих фактів про яскраве шоу.

Дорофєєва зазначила, скільки всього було сценічних образів, світлових приладів, фур, метрів тканини, танцюристів на сцені і багато іншого. Наприклад, співачка зізналася, що всього було 24 унікальних сценічних номери, а команда Наді і Позитива розробляла "наймасштабнішу вечірку" цілий рік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.