Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік знаменитості, продюсер Потап виставив незвичайне селфі з вбиральні, позуючи в чорній толстовці з золотим ланцюгом на шиї. Так, артист помітно помолодшав, збрив звичну бороду і кардинально схуднув.

"Who’s the #boss ? Ще один концерт @mozgiband #mozgi✅", - поділився радістю Потап. Фолловери не пройшли повз: "Фото з туалету ?😁🔥", "більше немає місць для селфі...тільки фон унітазу залишився", "Ви поголилися 👏👏👏 Вам дуже пасує і взагалі останнім часом круто виглядаєте😍🔥", "Втомлений вигляд😴", "Помолодшали років на 10 😍😍😍", "Бос у відмінній формі 🔥😀🙌", "Фото на унітазі??🤩🤩💪🤣👏".

Популярні новини зараз
Червень - останній термін: хто з пенсіонерів має встигнути оформити 3250 грн "бонусів" В Україні для простих громадян приготували "різні" тарифи на світло: як платитимемо з червня Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Небінарна особа у Києві "накачує" маленьких дівчаток наркотиками і ґвалтує їх: "Ї****сь до мене і після мене"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.