Популярний співак Віталік Козловський, якого називають секс-символом української естради, часто балує шанувальників новими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз артист похвалився в мережі, що записує нову пісню, яку йому написала фанатка.

У новій публікації Козловський показав веселе фото, на якому позує в обнімку зі статуєю козлика. Фото було зроблено в польському Любліні, судячи з геолокації. На прогулянку Віталік вийшов у синіх джинсах і світлий футболці, поверх якої накинув легку куртку. У підписі до фото артист написав про закінчення конкурсу, який він напередодні оголошував, суть якого в тому, що шанувальники писали тексти пісень для нього. Віталік назвав переможницю конкурсу і заявив, що вона отримає грошову винагороду.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.